Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Protetică dentară clinica Estet Dent

Protetica dentară Brăila se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

 

Intervențiile de protetică dentară restabilesc integritatea dentară afectată de leziuni sau degradare.

 

Astfel, se pot folosi lucrări protetice fixe sau mobile.

 

Lucrările protetice efectuate în clinica Estet Dent sunt:

 

 • Coroane și punți din acrilat;

Sunt confecționate din rășini acrilice și se folosesc în general pentru o perioadă scurtă de timp ca tratament provizoriu.

 

 • Coroane și punți metalice;

Sunt confecționate din aliaje metalice precum cobalt-crom și se folosesc în general în zona laterală.

 

 • Coroane și punți metalo-ceramice;

Sunt confecționate din aliaje metalice placate cu ceramică. Sunt cele mai des utilizate deoarece sunt fizionomice și au preț accesibil.

 

 • Coroane și punți din zirconiu;

Sunt confecționate din oxid de zirconiu și pot fi placate cu ceramică sau în totalitate din zirconiu. Spre deosebire de cele metalo-ceramice, coroanele din zirconiu sunt mult mai estetice deoarece sunt de culoare albă și prin interior.

 

 • Coroane integral ceramice;

Sunt confecționate doar din ceramică presată și se folosesc în general în zona frontală deoarece sunt cele mai estetice.

 

 • Fațete dentare

Reprezintă o piesă ceramică și sunt folosite în special în zona frontală (dinții din față) deoarece îmbunătățește estetica dentară.

 

Coroane și punți din ZIRCONIU

 

De curând în România, acest tip de lucrări câștigă teren în fața lucrărilor clasice metalo-ceramice (din porțelan) datorită avantajelor estetice de neegalat, zirconiul având modul de reflexie a luminii apropiat de cel al unui dinte natural.

 

Beneficiile oferite de zirconiu sunt determinate de proprietățile lui:

 • Este compatibil cu țesuturile bucale, fiind bioinert, ceea ce duce la eliminarea apariției unei reacții alergice;
 • Scade riscul afectării pulpei dentare, datorită îndepărtării minime de substanță dentară și a conductibilității termice scăzute;
 • Nu este coroziv în mediul bucal, fiind materialul care reține cel mai puțin placa dentară și are o rezistență mecanică crescută, de unde rezultă lucrări cu durabilitate îndelungată.
 • Sunt foarte precise datorită modului de realizare prin tehnologia CAD-CAM (frezare - computer assisted design manufacturring);
 • Asigură rezultate excelente, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional;
 • Rezultatele obținute cu lucrările ceramice pe suport de zirconiu fac ca acestea să fie soluția cea mai recomandată în tratamentele protetice restaurative.

Beneficiază de coroane dentare Brăila si punți dentare Brăila la clinica Estet Dent.

Te așteptăm la o consultație!

Profesionalism

În clinica noastră vei avea parte de o echipă specializată și pregătită pentru cele mai complexe cazuri stomatologice, astfel încât rezultatul final să fie perfect.

Calitate

Îți oferim o gamă completă de servicii stomatologice și îți punem la dispoziție tehnologii moderne care ajută medicii noștri să prevină și să trateze orice afecțiune dentară.

Experiență

Încă din 2003, Estet Dent este una dintre cele mai performante clinici stomatologice private din Brăila. Vă oferim o stomatologie de calitate și o echipă specializată.