Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Bijuterii dentare clinica stomatologică Estet Dent

Bijuteriile dentare sunt elemente decorative aplicate pe dinți, folosite cu scopul de a scoate în evidență o dantură frumoasă și armonioasă.

 

Piesele pot fi din metale prețioase (aur, platină, argint) sau pietre prețioase și neprețioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski), iar aplicarea lor nu necesită prepararea dintelui. Cel mai des utilizate sunt bijuteriile din cristal și aur.

 

Bijuteriile dentare se aplică pe suprafața externă a dinților, de obicei în regiunea dinților frontali, varietatea de culori și mărimi fiind foarte permisivă. Procedura de aplicare durează între 15 și 20 de minute, este nedureroasă și nu presupune afectarea integrității dintelui. După efectuarea unei gravări mici pe suprafața dintelui, ele sunt lipite pe smalț cu ajutorul unui compozit lichid.

 

Îndepărtarea se efectuează în cabinetul stomatologic și nu prezintă riscuri.

 

Bijuteriile dentare nu împiedică igiena zilnică, cum ar fi periajul, folosirea aței dentare și apei de gură sau guma. Bijuteriile permanente pot rămâne aplicate pe dinți chiar și 1-2 ani, iar cele temporare pot rezista până la 6 săptămâni.

 

În ce constă mai exact procedeul?

 

Medicul stomatolog aplică un gel demineralizat pe o suprafață a dintelui de aproximativ 2 mm, iar apoi acesta va aplica un adeziv fotopolimerizabil pe suprafața bijuteriei, adeziv ce va ajuta bijuteria să stea lipită de dinte.

 

Nu este o procedură dureroasă. Totuși, trebuie să aveți în minte faptul că în cazul în care doriți să renunțați la respectiva bijuterie, atunci trebuie să apelați din nou la medicul stomatolog, acesta periind zona respectivă a dintelui în care a fost amplasată bijuteria cu o tehnică specială de periaj.

Te așteptăm la o consultație!

Profesionalism

În clinica noastră vei avea parte de o echipă specializată și pregătită pentru cele mai complexe cazuri stomatologice, astfel încât rezultatul final să fie perfect.

Calitate

Îți oferim o gamă completă de servicii stomatologice și îți punem la dispoziție tehnologii moderne care ajută medicii noștri să prevină și să trateze orice afecțiune dentară.

Experiență

Încă din 2003, Estet Dent este una dintre cele mai performante clinici stomatologice private din Brăila. Vă oferim o stomatologie de calitate și o echipă specializată.