Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Tehnologie clinica stomatologică Estet Dent - Vector

Reprezintă o nouă generaţie a aparatelor ultrasonice, destinată tratamentului minim invaziv al afecţiunilor inflamatorii ale parodonțiului.

 

Piesa aparatului Vector prin lipsa vibraţiilor laterale oferă o sensibilitate tactilă mărită și permite medicului să prelucreze calitativ fără un acces vizual direct, toate suprafeţele radiculare. 
 

Pentru răcirea părţii active în timpul lucrului, în componenţa bazei aparatului intră un rezervoar de 120 ml pentru apă și două pungi cu suspensii care conţin particule mici de până la 10 µm de hidroxiapatită şi respectiv particule de carbură de siliciu cu dimensiuni de până la 40‑50 µm.
 

În cazul parodontitelor cronice, cu ajutorul aparatului Vector, tratamentul parodontal este efectuat în clinica stomatologică Estet Dent, în felul următor: suprafaţa rădăcinei dintelui şi mucoasei este foarte bine curățată de piatră și bacterii subgingivale.

 

Efectul hidrodinamic al acestei metode poate reduce semnificativ numărul de microorganisme şi, ce este mai important, procesul este efectuat fără sângerări şi fără dureri semnificative, cu nici un prejudiciu ale țesuturilor moi, chiar şi în zonele îndepărtate din cavitatea bucală.
 

După tratamentul parodontic obişnuit, suprafaţa dintelui deseori devine rugoasă, ceea ce este baza pentru formarea plăcii noi. Dar, atunci când se utilizează Vector, particulele minuscule care intră în componenţa aparatului lustruiesc uşor suprafaţa dinţilor în timpul curăţării.

 

Şi, în sfârşit, pentru cei norocoşi care sunt proprietari de implanturi – o veste bună, în timpului tratamentului parodontologic şi al profilaxiei sistematice cu aparatul Vector, durata de utilizare a implanturilor se măreşte de câteva ori, ceea ce vă permite să economisiţi, nu numai finanţe, dar ceea ce este, probabil, mai valoros – timp.