Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Tehnologii clinica stomatologică Estet Dent

Vector

Reprezintă o nouă generaţie a aparatelor ultrasonice, destinată tratamentului minim invaziv al afecţiunilor inflamatorii ale parodonțiului.

Află mai multe

Fiziodispenser

Este o tehnologie de ultimă generație cu ultrasunete și sistem rotativ ce asigură o independență totală în diverse arii clinice.

Află mai multe

Apex locator

Este un aparat digital multifuncţional cu ajutorul căruia se măsoară exact lungimea canalului pentru prelucrarea și instrumentarea canalelor corespunzator până la vârful rădăcinii.

Află mai multe

V-Ring

Este un sistem de matrice care permite obţinerea punctelor de contact între dinţii laterali cu trecerea restaurării pe ţesăturile dintelui fără margini atârnate de obturaţie.

Află mai multe

Digă

Este o folie extensibilă din latex care se utilizează pentru izolarea dinților în momentul efectuării unui tratament dentar, realizând un mediu uscat și necontaminat cu bacterii.

Află mai multe

Materiale pentru restaurări

La clinica stomatologică Estet Dent folosim cele mai bune și calitative materiale pentru rezultate garantate ale restaurărilor dentare.

Află mai multe

Sterilizare - Autoclav

Siguranța și respectul pacienților noștri reprezintă principalul factor în ghidarea activități noastre de zi cu zi.

Află mai multe

Sterilizare - Instalație de ultrasunete EMAG

Instalaţia de utrasunet a firmei EMAG (Germania) este concepută pentru presterilizarea instrumentelor şi produselor medicale.

Află mai multe