Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Despre clinica stomatologică Estet Dent

Înființată în anul 2003, clinica stomatologică Estet Dent a devenit de-a lungul anilor una dintre cele mai performante clinici stomatologice din Brăila.

 

Suntem conștienți că relația dintre medic și pacient este foarte importantă pentru o desfășurare cât mai ușoară a tratamentelor stomatologice.

 

Tocmai de aceea, echipa din cadrul clinicii Estet Dent vă întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze. Suntem o echipă empatică ce conștientizează faptul că pacientul are o oarecare teamă atunci când vizitează cabinetul stomatologic și de aceea noi avem grijă ca tu să ai parte nu doar de servicii de calitate și durată, dar și de o bună colaborare între medic și pacient.

 

Suntem mereu atenți la nevoile și grijile pacienților noștri. Astfel, am achiziționat o aparatură modernă pentru a facilita tratamentele, a scurta timpul intervențiilor și a asigura un rezultat final pe placul tău.

 

Clinica este definită de o echipă specializată care este într-o continuă evoluție și se distinge prin seriozitate și respect. Medicii noștri vor avea grijă să redea cea mai bună versiune a zâmbetului tău, într-o atmosferă caldă și primitoare.

 

Ne-am alocat timp și resurse pentru a participa la diferite cursuri și pentru a lua parte la cele mai cunoscute congrese, astfel încât să fim pregătiți mereu să te ajutăm în rezolvarea oricărei afecțiuni dentare prezente.

 

Clinica stomatologică Estet Dent deține o gamă variată de instrumentar de o calitate ridicată, ce vine atât în sprijinul medicului, dar și al pacientului, oferindu-i siguranța și confortul de care are nevoie.

 

Știm că timpul tău este prețios. De aceea respectăm cu strictețe programările și avem flexibilitate în alegerea orelor de tratament.

Te așteptăm la o consultație!

Profesionalism

În clinica noastră vei avea parte de o echipă specializată și pregătită pentru cele mai complexe cazuri stomatologice, astfel încât rezultatul final să fie perfect.

Calitate

Îți oferim o gamă completă de servicii stomatologice și îți punem la dispoziție tehnologii moderne care ajută medicii noștri să prevină și să trateze orice afecțiune dentară.

Experiență

Încă din 2003, Estet Dent este una dintre cele mai performante clinici stomatologice private din Brăila. Vă oferim o stomatologie de calitate și o echipă specializată.