Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare
Articole   -   Protetică

Protezele mobile parțiale (ca şi cele totale) sunt, în acelaşi timp, şi proteze cosmetice

Protezele dentare complete și parțiale pot oferi o soluție restauratorie ușoară și realizată cu un cost relativ mic pentru pacienții cu dinți lipsă (îmbatrânire, uzură, boli parodontale, gingivale). Pentru astfel de pacienţi, recâștigarea zâmbetului, a statusului firesc fizionomic poate însemna recâștigarea încrederii în sine, în cadrul unei îmbunătățiri a întregii calități a vieții.

 

Un astfel de zâmbet frumos, etalând o dantură completă şi luminoasă, cu aspect natural, poate face diferențe uriaşe atât între situaţia dvs. anterioară şi cea actuală, precum şi între evoluţia dvs. şi a altei persoane în societate! Interesele existenţiale pe care le urmăriţi pot fi îndeplinite cu ajutorul acestei noi danturi.

 

În ultimii ani, progresele  în domeniul tratamentelor protetice restaurative şi a protezelor acrilice şi acrilo-metalice (proteze mobile totale şi parţiale) au progresat cu salturi semnificative.

 

Aceste proteze mai pot fi numite de către unii şi proteze cosmetice, datorită suprapunerii aspectului fizionomic al tratamentelor aparţinând specialităţii protetice şi domeniul cosmeticii dentare, al cărui scop se dedică esenţial esteticii dentare, înfrumuseţării danturii şi a zâmbetului dvs. (proteze dentare parţiale preţuri).

 

Astăzi, protezele nu numai că arată foarte natural, dar sunt și mult mai confortabile la purtarea de către pacient, fiindu-le asociată o funcţionalitate la un nivel calitativ sporit faţă de trecut.

 

Despre beneficiile tratamentului cu proteză mobilă

 

Capacitatea de a mânca mai bine, de a vorbi mai clar şi corect, de a zâmbi la un potenţial al siguranţei, fără jenă, temeri şi mascări – iată beneficii care fac din protezele mobile (detaşabile) opţiuni foarte apreciate de către adulţi şi copii deopotrivă (în cazul acestora din urmă este vorba despre aparate dentare mobile, cunoscute şi ca aparate dentare de noapte).

 

Orientarea către şi decizia adoptării unei măsuri restauratorii potrivite – din varietatea de oferte existentă – nu poate fi luată în mod corect decât prin consultarea medicului protetician şi la sfatul său.

 

Căci medicul este cel care evaluează situaţia dvs. dentară, el este profesionistul, el deţine expertiza necesară şi, în funcţie de situaţia actuală a danturii dvs., poate alege şi planifica tratamentul cel mai adecvat (proteze dentare parţiale preţuri).

 

proteze dentare partiale preturi, proteze dentare partiale braila, estet dent braila

 

Sunteţi parte integrantă şi decizională a procesului clinic

 

Desigur însă că şi opţiunea dvs. contează şi este foarte importantă, atăt legat de aspectul procedural al tratamentului, cât şi, mai ales, de tipul şi aspectul protezei pe care o veţi  folosi. Dvs. deveniţi, astfel, parte integrantă şi final decizională din procesul clinic.

 

Şi mai trebuie ţinut cont de un lucru foarte important: oricât de reuşite ar arăta protezele (parţiale sau totale) durata lor de viaţă şi aspectul lor depind de grija pe care le-o acordaţi, dar şi de modificările pe care le suportă în timp – inevitabil şi normal din punct de vedere fiziologic – gingia/gingiile dvs.

 

Modificări care reclamă necesitatea ajustării, întăririi protezei sau chiar a schimbării ei cu una nouă (proteze dentare parţiale preţuri).

 

Un adevăr mai e acela că siguranţa de moment asupra alegerii unei anumite căi restauratorii, a unui anumit tratament, se poate schimba la un moment ulterior; nimic nu este bătut în cuie, natura şi gustul omului sunt schimbătoare.

 

Alternativele terapeutice pot fi oricând luate în considerare

 

Dar există, din fericire, căi alternative, pe care medicul dvs. stomatolog, împreună cu dvs., le va lua în calcul, alegând-o, şi de această dată, pe cea optimă. Şi, din nou, în cadrul celor mai recente metodologii şi “politici” din domeniul stomatologic, veţi fi implicat ca parte activă în proces.

 

Iar aspectul protezei este un factor deosebit de important, decisiv chiar (proteze dentare parţiale preţuri).

 

Croşetele sau clemele de ancorare nu sunt vizibile!

 

Protezele dentare de precizie și convenționale pot fi utilizate pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Protezele parțiale convenționale sunt ținute pe loc prin agățarea lor de dinții adiacenți / existenți.

 

Protezele parţiale sunt “legate” de dinţii adiacenţi, sau de coroanele dispuse pe dinţi (pe bonturile dentare rezultate din pregătirea prin şlefuire a dinţilor naturali), prin cleme metalice sau croşete din sârmă strâns lipite, care nu sunt vizibile din exterior, căci, aflându-se plasate jos, în dreptul liniei gingivale (a coletului), sunt acoperite de structurile externe ale gurii.

 

Pacienţii apreciază foarte mult acest avantaj, de care iniţial se temeau.

 

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280) (proteze dentare parţiale preţuri), vă stă la dispoziţie cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaş-tere a experţilor săi stomatologi.

 

Îmbunătăţirea situaţiei dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.