Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare
Articole   -   Protetică

Probleme asociate cu achiziționarea de proteze dentare ieftine

V-ați pierdut dinții din cauza bătrâneții sau a accidentelor de orice fel? Vă gândiţi să vă restauraţi situaţia dentară precară și să începeţi un tratament protetic sau să vă achiziţionaţi o proteză dentară mai ieftină pentru a înlocui dinții pierduți?

 

În acest caz este firesc ca evaluarea costului obţinerii acestui set de dinţi noi să fie în acord cu posibilită-ţile financiare de care dispuneţi, pentru ca preţul lucrării să vă fie accesibil.

 

Acest pas pe care aveţi de gând să îl întreprindeţi trebuie însă foarte bine gândit, căci alegerea unei proteze mai ieftine nu trebuie făcută în detrimentul unei calităţi inferioare, care vă poate aduce pagube atât terapeutice, cât şi financiare (prin deteriorarea rapidă, necesitatea reparaţiei sau a schimbării complete a protezei cu una nouă) (proteze dentare ieftine).

 

De asemenea, trebuie să luaţi în considerarea faptul că fracturarea protezei va implica luarea unei decizii de reparaţie într-un anumit interval de timp, perioadă în care situaţia dvs. dentară va fi alta, întreaga gură (ţesuturi, poziţie dentară etc.) fiind într-un continuu proces de evoluţie.

 

proteze dentare ieftine, proteze dentare ieftine braila, proteze dentare, proteze dentare braila

 

Economia bănească poate fi foarte păgubitoare. Evaluaţi raportul calitate-preţ!

 

Deci, economia bănească poate fi foarte păgubitoare într-un timp chiar mai scurt decât acela la care vă aşteptaţi.

 

În general, situaţia stomatologică statistică pe plan mondial indică faptul că solicitarea de proteze ieftine nu mai concordă cu dorinţa generală şi îndreptăţită a oamenilor de a beneficia de tratamente protetice de calitate, de proteze aferente care să vi se potrivească perfect (proteze dentare ieftine).

 

Există, în schimb, foarte mulţi furnizori (cabinete) care oferă proteze dentare disponibile la preţuri mici, dar care nu respectă raportul “de aur” calitate-preţ, punând accentul doar pe accesibilitatea preţului solicitat.

 

Acest tip de cabinete profită, practic, de ignoranţa terapeutică a pacienţilor (cumpărătorilor), de lipsa lor de rigoare sau de atenţie la probarea sau dispunerea definitivă a lucrării şi le furnizează proteze care, de fapt, nu se potrivesc bine în gură sau care, în cel mai scurt timp, vor suferi deplasări, basculări, lipsă de fixitate (lipsă de succiune, ceea ce înseamnă lipsa aderenţei perfecte pe mucoasa gingivală) – defecte care duc neîntârziat atât la disconfort funcţional, cât şi la fracturarea inevitabilă a lucrării.

 

Situaţia aceasta va fi de natură a vă jena şi crea probleme din toate punctele de vedere. Bucuria de moment a achiziţionării lesnicioase financiar a unui astfel de dispozitiv protetic ieftin se va transforma în scurt timp într-o supărare de proporţii.

 

Şi, atunci, merită? Vizitele ulterioare la cabinetul stomatologic vă vor duce la nişte costuri pe care nu le-aţi anticipat, pe care, în cele mai multe dintre cazuri, nu le veţi putea acoperi şi care vor depăşi costul unei proteze de calitate, chiar dacă, iniţial, mai scumpe (proteze dentare ieftine).

 

Protezele îmbătrânesc şi cedează: alegeţi proteza cu durata de viaţă cea mai lungă!

 

Atunci când totuşi doriţi să vă achiziţionaţi o proteză ieftină, este întotdeauna cea mai bună idee de a alege proteza cu garanția unei durate de viaţă cât mai lungi, indiferent dacă ea, riguros, este reală sau nu (să speraţi că este reală!), pentru ca în urma procesului ei inevitabil de îmbătrânire, fiind realizată cu materiale mai ieftine, să se fractureze cât mai târziu.

 

Îi sfătuim pe cei care caută proteze dentare de tipul “în aceeași zi” să compare garanțiile pe care le oferă mai multe magazine sau cabinete înainte de a lua o decizie finală cu privire la alegerea lucrării.

 

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280) (proteze dentare ieftine), vă stă la dispoziţie cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaştere a experţilor săi stomatologi.

 

Îmbunătăţirea situaţiei dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung şi cât mai sigur!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.