Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare
Articole   -   Protetică

Preţul protezelor se reflectă în calitatea lor

Cu asigurarea aceluiaşi aspect restaurat, estetic , natural al danturii şi întregii fizionomii, protezele parţiale, ca şi cele totale, restabilesc funcţia masticatorie a maxilarelor prin înlocuirea dinţilor lipsă de pe arcada ce mai poate sau nu beneficia de dinţi sanătoşi şi activi funcţional.

 

Protezele parțiale sunt, de asemenea, proteze detașabile. Ele sunt realizate de obicei dintr-o combinație de acril și metal. De aceea le este oferită capacitatea de a face față nevoilor dvs. de vorbire și de mestecare, oferind, în același timp, feţei, un aspect natural (proteze dentare totale preţuri).

 

În unele cazuri, protezele parțiale sunt realizate exclusiv din acril şi sunt ancorate de dinţii existenţi sau de coroane prin croşete din sârmă. Deși protezele cu baza de acril sunt mai puțin durabile, ele sunt, în continuare, o opțiune bună pentru dvs., în funcție de nevoile pe care le aveţi şi de situaţia oro-dentară pe care o prezentaţi. În orice caz, medicul stomatolog, în urma evaluării clinice, va şti cel mai bine care este optima cale terapeutică de urmat.

 

proteze dentare totale braila preturi, proteze dentare totale preturi, proteza mobile totala braila

 

Despre preţurile lucrărilor mobile parţiale şi totale

 

Costul protezelor dentare variază în funcție de mulţi factori. Preţurile estimate şi prezentate în mod general pe sursele de informare de orice fel nu pot fi decât orientative şi, în orice caz, nu oferă nici o garanţie asupra calităţii lucrării, căci ele nu poate exprima raportul calitate-preţ. Calitatea tratamentului raportată la preţul lucrării nu este un element care poate fi exprimat pu-blic cu onestitate, la valoarea lui reală (proteze dentare totale preţuri).

 

Aceste costuri estimative, pe care le găsiţi pe diferite surse, nu vă pot indica decât o marjă de preţ general practică pentru lucrare/tratament, indicaţia preţului exact (efectiv) pe care îl căutaţi neputând fi găsită decât accesând sursele de informare ale anumitei clinici (website, telefon, formular de contact). Fie clinica pe care o alegeţi personal, fie cea asupra căreia beneficiaţi de recomandări de valoare – aceasta ultimă fiind destinaţia cea mai bună.

 

Ghiduri de preţuri şi posibila asigurare stomatologică

 

În unele țări, dacă medicilor stomatologi li se permite să realizeze proteze şi tratamente protetice în mod legal, există pentru ei ghiduri de preț, care sunt publicate de obicei de asociațiile de medicii stomatologi.

 

De specificat că, şi în România, persoanele în vârstă pot beneficia de ajutor bănesc din partea statului, a casei de asigurari de care aparţin, pentru realizarea unui astfel de tratament protetic, dar acest lucru nu este valabil decât în cazul acelor clinici care au contract cu acea casă de asigurari.

Şi, din păcate, în domeniul stomatologic, în ţara noastră sunt puţine astfel de clinici, majoritatea preferând scutirea de întârzieri ale decontării sau riscuri admnistrative de plată prin perceperea directă a costului lucrării/tratamentului.

 

Scumpul mai mult păgubeşte…

 

Există şi un preţ mai economic, mai avantajos al unor proteze dentare mobile (detaşabile) totale. El este mai accesibil pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă calitatea lor este mai scăzută şi, în general, nu vor dura prea mult.

 

Este posibil să fie nevoie să înlocuiți aceste tipuri de proteze după un timp scurt. Iar înlocuirile costă, fiecare, încă o dată preţul iniţial. Astfel, per global, alegerea variantei ieftine poate rezulta a fi mai scumpă decât o singură proteză, iniţială, mai scumpă, dar mai aspectuoasă şi mult mai durabilă (proteze dentare totale preţuri).

 

Pentru o proteză totală acrilică mobilă, întotdeauna avantajul preţului mai ieftin se reflectă negativ în dezavantajul calităţii mai precare.

 

Similar protezelor mobile totale, şi protezele mobile parţiale înregistrează acelaşi regim al raportului calitate-preţ. Acestea vin cu aceleași probleme ca și protezele economice totale. Diferenţa constă doar în prezenţa croşetelor de sârmă care mai trebuie ajustate din când în când prin strângere fidelă pe dintele sau coroana folosită drept stâlp de sprijin al lucrării sau a adăugării de croşete.

 

Dar, şi pentru aceste proteze, pe lângă varianta economică, mai există şi varianta normală, a protezelor mai scumpe, mai confortabile, mai durabile şi mai stabile.

 

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280) (proteze dentare totale preţuri), vă stă la dispoziţie cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaş-tere a experţilor săi stomatologi.

 

Îmbunătăţirea situaţiei dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.