Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare
Articole   -   Protetică

Preţul protezelor dentare trebuie aflat de pe website-ul clincii, el nu este unul general

Protezele parţiale şi totale sunt dispozitivele dentare restauratorii foarte frecvent folosite în cadrul tratamentelor protetice.

 

Ele sunt utilizate în cazul edentaţiei totale – atunci când pacientul nu mai are nici un dinte pe arcadă/arcade sau mai are resturi dentare, provenite din dinţi degradaţi, uzaţi, mobili (boli parodontale), care trebuie îndepărtate, sau a edentaţiei parţiale – atunci când pacientul mai are dinţi sanătoşi, stabili pe arcadă.

 

Deşi acesta este un tratament atât de popular, oamenii, în general, nu ştiu cât costă o astfel de proteză mobilă sau cum se justifică preţul pe care îl găsesc şi care, de multe ori, îi sperie (fiind, adesea, şi artificial mărit).

 

Pentru a vă face o idee  asupra problemei, trebuie să ştiţi că preţul protezelor dentare depinde de diverși factori, precum materialele și tratamentele necesare, calitatea şi prestigiul medicului protetician, calitatea şi prestigiul tehnicianului dentar care confecţionează lucrarea, poziţia şi reputaţia globală a clinicii respective (proteze dentare totale preţuri).

 

proteza dentara totala pret, proteza dentara totala brila, proteza dentara acrilica braila, proteza

 

Preţul unei proteze dentare este unul particular

 

Toate acestea sunt elemente care compun nivelul şi “marca” sau “firma” tratamentului respectiv. De aceea, un preţ nu poate fi prezentat decât în mod particular, adică aferent unei cilinici (nu poate fi prezentat un preţ general al lucrărilor).

 

Iar acesta poate fi aflat doar (şi cel mai sigur) accesând site-ul de prezentare al acelei clinici, unde figurează lista de preţuri a serviciilor şi lucrărilor protetice, sau, dacă nu există o astfel de listă, întrebând telefonic (proteze dentare totale preţuri).

 

În orice caz, cea mai bună estimare a preţului lucrării şi a întregului tratament este oferită de către medicul stomatolog în urma analizei şi evaluării cazului clinic particular pe care dvs. îl reprezentaţi

 

Alegerea protezei se face în funcţie de situaţia dvs. oro-dentară

 

Protezele dentare sunt alcătuite din diferite materiale. Puteți alege dintre opțiuni în funcție de tipul dorit. În general, tipul de proteză indicat pentru dvs. depinde, în primul rând, aşa cum am specificat la început, de numărul de dinţi pe care îi mai aveţi sau nu îi mai aveţi pe arcadă/arca-de, ori de faptul dacă v-au fost îndepărtați toți sau doar o parte din dinți.

 

Proteza mobilă totală

 

Protezele dentare totale sunt proteze mobile, confecţionate din acrilat, folosite pentru a înlocui toţi dinții pe care îi mai aveţi pe o arcadă sau pe ambele arcade. Ele vă redau zâmbetul, capaci-tatea de a vorbi corect şi de a mesteca alimentele.

 

De asemenea, vă oferă un sprijin valoros din punct de vedere fizionomic (nu doar estetic şi funcţional) pentru structurile feţei şi muşchilor, prin umplerea anatomică a golurilor dentare anterioare.

 

Aceste proteze sunt fixate pe arcadă folosind un adeziv dentar sau simpla succiune (aderenţa strânsă de mucoasa gingivală şi palatinală) (proteze dentare totale preţuri).

 

Spre deosebire de alte soluții dentare pentru lipsa dinților, protezele dentare sunt ușor de îndepărtat pentru curățare. Cel mai bine este să le îndepărtați noaptea, pentru a vă oferi, prin lipsa de presiune asupra țesuturilor gingivale şi palatinale, șansa de a vă recupera și a vă odihni.

 

Protezele dentare mobile au structuri diferite şi tipuri diferite de fixare

 

  • Structura constructivă

 

Protezele mobile realizate complet din acrilat sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de proteze totale. Aceste proteze sunt dinți falși amovibili, fixaţi pe o placă ce aderă de structurile de suport ale gurii (maxilarelor) dvs. şi care sunt folosite pentru a înlocui dinții lipsă de care, din păcate, nu mai beneficiaţi deloc.

 

Majoritatea protezelor totale sunt realizate din acrilat, poartă pe baza lor acrilică dinţi de înaltă calitate estetică şi rezistenţă. Dacă vă pierdeți toți dinții (superior și inferior), ar trebui să alegeți proteza totală. Este cea mai recomandată soluţie.

 

  • Preţul şi raportul calitate-preţ

 

Preţul ei este, în general, unul destul de ridicat, dar acest dispozitiv dentar vă poate ajuta să completați golul atât de inestetic, să vă alimentaţi în mod firesc și să vă îmbunătățiţi aspectul structurilor faciale.

 

Astfel, mai ales la un raport calitate-preţ bun şi la o calitate înaltă a tratamentului protetic, acest dispozitiv dentar vă va face să vă simțiţi mai încrezător în sine, în forţele proprii, să zâmbiţi fără jenă și să vorbiţi frumos, limpede şi inteligibil (proteze dentare totale preţuri).

 

  • Ancorarea protezelor mobile parţiale

 

Spre diferenţă de ele, protezele mobile parţiale au baza realizată din acrilat pe o structură metalică şi sunt ancorate de dinţii naturali sau de coroane, ori pot fi şi ele realizate doar din acrilat, de asemenea, ancorat cu ajutorul unor croşete metalice de structurile dentare de sprijin existente pe arcadă.

 

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280) (proteze dentare totale preţuri), vă stă la dispoziţie cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaş-tere a experţilor săi stomatologi.

 

Îmbunătăţirea situaţiei dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.