Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare
Articole   -   Protetică

Care sunt avantajele protezelor dentare flexibile?

Clinica Estet Dent, una dintre cele mai valoroase clinici dentare din Brăila (Str. Plevna, nr. 280), cu o experienţă de 18 ani în tratarea feluritelor afecţiuni dentare, oferă o gamă variată de tratamente, realizate de către medici stomatologi de cel mai înalt nivel profesional.

 

Printre acestea, restaurările protetice de diferite tipuri ocupă un loc important, fiind foarte solicitate de pacienţii care au încredere în expertiza specialiştilor de aici.

 

Căci aceştia înţeleg fiecare situaţie clinică şi ştiu ce caută pacienţii. Şi, foarte important, vin cu preţioasă consiliere în ceea ce priveşte alegerea şi aplicarea celui mai adecvat tratament personalizat (placă dentară flexibilă).

 

proteza dentara flexibila, proteza dentara flexibila Braila, proteze dentare, proteze dentare braila

 

Tratamentul cu proteze flexibile – foarte recomandat şi practicat la Estet Dent

 

Medicii stomatologi proteticieni ai Estet Dent practică cu deosebit succes metode de restaurare care nu necesită intervenţie chirurgicală, metalică sau plastică pentru a vă reface dantura, zâmbetul şi aspectul fizionomic. Iar aceasta este realizată prin utilizarea protezelor flexibile, care, în general, sunt confecţionate din materiale termoplastice, precum nylonul şi răşinile de nylon.

 

Foarte căutate de către pacienţi, acest tip de dispozitive protetice oferă o estetică perfectă, stabilitate,  durabilitate, confort, și rezistenţă pe durată lungă (datorită elasticităţii, ele nu se pot rupe). Protezele flexibile sunt, astfel, superioare vechiului tip de proteze, rigid, care a prezentat şi prezintă un format constructiv fix şi dur, adesea cauzator de disconfort.

 

Noul tip, flexibil, de proteze se adaptează la mişcările structurilor externe ale zonei orale (buze, obraji etc.), demonstrând o flexibilitate şi precizie excepţionale.

 

Printre alte tipuri de proteze realizate şi oferite de Estet Dent, medicii proteticieni ai clinicii preferă de multe ori şi recomandă pacienţilor tratamentul retaurator cu proteze flexibile, considerându-le mai bune, mai precise, mai fiabile şi mai rezistente decât cele clasice (placă dentară flexibilă).

 

Protezele flexibile pot fi manipulate uşor şi se integrează extrem de natural în contextul oral

 

Designul și compoziţia chimică  a materialului din care sunt realizate sunt perfect biocompatibile cu condițiile naturale din gură.

 

Realizate fără absolut nici o structură metalică componentă, plăcile flexibile, parţiale sau totale, pot fi îndepărtate şi purtate când doreşte pacientul să facă acest lucru. Această deosebită supleţe funcţională le aduce marele avantaj al manipulării lor de către pacienţi fără riscul nici unei dureri sau leziuni ale gingiei şi mucoaselor.

 

De asemenea, biocompatibilitatea materialului constructiv oferă siguranta la purtare şi a pacienţilor care sunt alergici la protezele tradiţionale, acrilice (placă dentară flexibilă).

 

Nuanţele în care sunt oferite aceste proteze – ne referim aici la materialul lor de bază, la placa flexibilă – le conferă un aspect natural, iar dinţii componenţi imită atât de bine naturalul, încât artificialul lor este imposibil de detectat.

 

Unele dintre cele mai utilizate proteze flexibile sunt cele de tipul Duraflex şi Valplast.

 

Valplast, de pildă, sunt plăci flexibile parţiale, subțiri, ușoare, realizate din materiale termoplastice, a căror integrare în “decorul” oral este de o naturaleţe spectaculoasă. Pe lângă faptul că acest aspect are o mare importanţă la observarea din exterior a danturii dvs., vă conferă şi un mare confort psihologic, o siguranţă personală a evoluţiei dvs. în societate, o încredere semnificativă în sine şi în forţele proprii.

 

De la estetică şi durabilitate la confort şi biocompatibilitate

 

Estetică excelentă, funcţionalitate, confort, biocompatibilitate – iată calităţile care fac din protezele flexibile de tip Valplast o metodă accesbilă şi foarte populară de înlocuire a dinţilor pierduţi prin îmbărtânire, boli parodontale sau uzură.

 

Sau protezele parţial flexibile de tip TCS. De asemenea, de o calitate excelentă, oferă pacienților cu restaurări amovibile garanţia unei prezenţe dentare şi a unei funcţionalităţi naturale. Estetica lor fără reproş, impecabilă se integrează natural, insesizabil ca artificialitate, în structurile anatomice şi ţesuturile dimprejur lor ale gurii dvs.

 

Parţialele flexibile TCS permit reglarea dispozitivului restaurator în funcție de morfologia gurii. De asemenea, sunt rezistente la pete, foarte durabile și confortabile. Sunt complet lipsite de vreo componentă metalică.

 

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280) (placă dentară flexibilă), vă stă la dispoziţie cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaştere a experţilor săi stomatologi.

 

Îmbunătăţirea situaţiei dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.