Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Noul implant dentar ICX-PREMIUM

implant dentar icx premium

 

Clinica stomatologică Estet Dent utilizează implantul dentar ICX-Premium.

 

Experienţa şi rigoarea specifică producătorului german Medentis Medical îşi spun cuvântul în fiecare detaliu al proiectării şi realizării acestor implanturi.

 

Materialele performante cu grad înalt de biocompatibiltate şi tehnologiile avansate au creat şi perfecţionat, pas cu pas, un implant dentar ultra-performant.

 

Avantaje ale noului implant dentar ICX-Premium

 

 • Versatil

Implanturile ICX sunt concepute pentru a restabili dentiția în situații clinice normale, complexe si ne standard.

 

Oferă suport protezelor fixe sau amovibile ce implică sarcină imediată sau sarcină normală după o perioadă de vindecare.

 

Complexitatea sistemului oferă opțiunea ideală pentru fiecare situație clinică.

 

 • Realizat prin tehnologii avansate

În laboratoarele Medentis Medical ia formă viitorul implantologiei dentare. Medentis Medical şi-a început activitatea având ca obiectiv realizarea unui implant modern, prin utilizarea tuturor cunoştinţelor de implantologie acumulate în ultimii 20 de ani.

 

De atunci,  sistemul de implanturi ICX a  evoluat continuu, creând o revoluţie în domeniul implantologiei, implanturi de o calitate premium, la preţuri accesibile.

 

 • Succesul osteointegrării - implantul se integrează ușor și rapid în os

 

Suprafața micro-dură și osteofilă duce la accelerarea osteointegrării. Suprafaţa a fost proiectată pentru asigurarea unei afinităţi ridicate la osteoblaste. Au fost create condiții ideale pentru aderarea osteoblastelor.

 

 • Stabilitate primară ridicată

Marginile implantului sunt rotunde si micro-dure pentru menținerea optimă a osului: resorbția osoasă este evitată. Datorită conexiunii conice, forțele masticatorii se descarcă uniform în implant, asigurând stabilitatea implantului în os, de-a lungul timpului.

 

 • Estetică de top

Bonturi ceramice (Cericx) pentru cele mai înalte standarde estetice şi o estetică excelentă pe termen lung. Singura problemă estetică a implanturilor este vizibilitatea bontului protetic metalic, care în anumite condiţii, se observă la o privire foarte atentă.

Bontul protetic ceramic este alb, de aceeași culoare ca şi dintele, nefiind astfel vizibil.

implant dentar icx premium

 • Siguranță și fiabilitate dovedite

Acest implant este în topul primelor 5 implanturi dentare preferate de medicii stomatologi şi pacienţii germani. Implantul este certificat de TÜV Rheinland privind siguranța produsului.

 

 • 100% eficiență în spații restrânse

În situații cu spațiu foarte limitat, linia ICX-NARROW permite utilizarea implanturilor în cazul în care implanturile convenționale nu ar fi o opțiune. Cazurile dificile pot fi uşor rezolvate cu implanturile ICX-PREMIUM NARROW și ICX-ACTIVE-MASTER NARROW.

 

Aceste implanturi pot fi folosite în zonele limită fără a trebui să compromită stabilitatea. Acest lucru se datorează dezvoltării metodelor de fabricare inovatoare.

 

 • Calitate și precizie germană

MEDENTIS MEDICAL, compania producătoare, se evidenţiază prin asigurarea strictă a calității și îmbunătățirea continuă a produselor.

 

 • Garantat timp de 20 de ani

Toate produsele Medentis au o garanţie de 20 de ani, fiind produse de calitate premium.

 

 • Integrează concepte moderne

Tehnologia „platform switch”, conform numeroaselor studii clinice, menţine nivelul optim de os alveolar în jurul implanturilor dentare şi asigură o grosime și o poziționare adecvată a țesutului moale la nivelul joncțiunii bont-implant.

 

Conexiunea con-hex realizează o închidere etanșă între bont şi implant, minimizând micro-mișcările şi, în consecință, reducând resorbţia osoasă marginală.

 

 • Biocompatibilitate ridicată

Noul implant dentar ICX-Premium este realizat din titan de tip 4 “Cold Worked”, ceea ce îi asigură osteointegrarea rapidă chiar și în cazul densităților osoase scăzute.

 

 • Siguranța sterilizării suprafeței implantului

Orice implant dentar ICX-Premium sunt fabricate şi ambalate utilizând un sistem „no touch”.

Nu există contact cu suprafaţa implantului şi astfel se asigură o foarte mare puritate datorată suprafeţei hidrofilice care nu intră in contact cu alte obiecte.

 

Acest sistem este pus în aplicare printr-un control strict al procesului de producţie şi a garantării sterilizării.

 

ESTET DENT realizează lucrări de implantologie avansată, cu ajutorul sistemului modern de implant dentar ICX-Premium.

 

implant dentar icx premium

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.