Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Implant dentar în Brăila

implant dentar in braila

 

Tratamentele de implantologie efectuate în cadrul clinicii Estet Dent îţi oferă acces la unul dintre cele mai performante implanturi dentare din Brăila.

 

Pentru sănătatea şi frumuseţea zâmbetul tău va lucra o echipă de medici specializați și pregătiți pentru cazul tău stomatologic.

 

Implantologia, această specializare relativ nouă a medicinei stomatologice, oferă posibilităţi ce în trecut erau de neînchipuit.

 

Implantul dentar este o piesă mică, dar foarte rezistentă, din titan, ce are, în general, formă de şurub.

 

Scopul acestuia este crearea unei rădăcini artificiale în osul maxilar, pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinţi naturali care lipsesc.

 

Rădăcina va avea rolul susţinerii coroanei dentare artificiale, pentru întregirea danturii şi înfrumuseţarea zâmbetului.

 

Ce presupune tratamentul de implantologie dentară?

 

Fiecare etapă a tratamentului de implantologie este foarte importantă pentru succesul tratamentului de implantologie.

 

Succesul unui tratament de implantologie este reprezentat de inserarea implantului în condiţii sigure pentru pacient şi de integrarea (osteointegrarea) sa în os, fără probleme.

 

În cadrul clinicii Estet Dent ai acces la un tratament implantologic performant. Respectarea etapelor de tratament este condiţia de bază a succesului intervenţiei de inserare a implantului dentar şi a succesului osteointegrării acestuia.

 

1.  Etapa de investigaţii şi stabilire a diagnosticului constă în:

  • anamneză, examen clinic local amănunţit;
  • examinare clinică generală;
  • analize de sânge;
  • investigații radiologice/ tomografie dentară.

În baza acestor investigaţii se stabileşte diagnosticul ce va conduce la tratamentul corect.

 

2.  Etapa preliminară constă în:

  • asanarea cavităţii bucale;
  • tratarea inflamaţiei gingivale;
  • tratarea cariilor.


Doar o cavitate orală curată este pregătită să suporte un implant dentar.

 

3.   Etapa chirurgicală constă în inserarea implantului în condiţii aseptice.

 

implant dentar in braila

 

4. Etapa protezări provizorii are loc numai dacă este neapărat necesar şi medical posibil. Soluţiile de protezare provizorie sunt puntea fixă sau proteza mobilă.

 

5. Etapa protetică, ce are loc la un interval de 3-6 luni de la implantare, constă în descoperirea implantului, înfiletarea bontului protetic tronconic şi aplicarea coroanei sau lucrării definitive.

 

Riscuri

 

De regulă, reușita operației de inserție a implanturilor dentare ţine de respectarea şi realizarea întocmai a fiecărei etape ale tratamentului de implantologie orală, de calitatea materialelor utilizate, de experienţa medicului chirurg, de calitatea investigaţiilor şi de tehnologiile utilizate.

 

Procedura chirurgicală de inserție a unui implant dentar este un standard, iar tu ai nevoie de o echipă medicală cu experienţă, ce va întreprinde toate demersurile necesare pentru reușita acesteia.

 

Tipuri


Este important ca implantul să fie produs de o companie consacrată şi cu reputaţie foarte bună şi  îndelungată în domeniu, pentru că acele implanturi au fost testate de zeci de mii de oameni, pentru o perioadă îndelungată.

 

De asemenea, fiecare clinică are experienţa sa în domeniu şi a selectat anumite tipuri de implanturi utilizate de medicii respectivei clinici, care şi-au dovedit eficacitatea şi stabilitatea în timp. Dar cele cunoscute au în spate ani de testări şi garanţii fapt care le dă siguranţă şi precizie.

 

La finalul tratamentului, vei fi instruit în privinţa îngrijirii implanturilor tale dentare şi asupra necesităţii vizitelor regulate de întreţinere la medicul stomatolog.

 

implant dentar in braila

 

Implanturile dentare premium ICX îmbină calitatea materialelor premium cu precizia germană, pentru rezultate durabile şi o estetică deosebită.

 

Specialiştii implantologi ai clinicii ESTET DENT sunt pregătiţi temeinic, în continuă perfecţionare şi beneficiază de o vastă experienţă în domeniu şi utilizează materiale şi tehnologii avansate, precum implanturile dentare ICX premium.

 

ESTET DENT, una dintre cele mai performante clinici stomatologice private din Brăila, are grijă de sănătatea orală a brăilenilor şi nu numai, încă din anul 2003.

 

Experienţă, determinare, implicare, respect, profesionalism, corectitudine, sunt doar câteva dintre valorile echipei noastre formate din cei mai buni medici stomatologi din Brăila.

 

Specialiştii ESTET DENT îţi stau la dispoziţie pentru implant dentar în Brăila, în sediul nostru din Strada Plevnei nr.280.

 

Programează-te acum, la numerele de telefon 02396124530751220036, sau prin e-mail, la office@estetdent.ro.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.