Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Poate nu ştiaţi: există şi faţete dentare detaşabile

La clinica Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280), unitate de excelenţă, cu o experienţă de 18 ani în efectuarea cu deosebit succes a diferitelor tratamente dentare aplicate pacienţilor care i-au trecut pragul, puteţi beneficia de orice tip de faţete dentare, inclusiv de faţete dentare detaşabile (provizorii).

 

Realizarea lor este ireproşabilă, iar empatia medicilor stomatologi cu dvs. şi demersurile dvs. restauratorii este permanentă (faţete de compozit).

 

Faţetele dentare au fost introduse în practica stomatologică în anii ’70 şi sunt echivalentul dentar al unghiilor false: sunt micropiese dentare aşezate peste dinţii dvs., pentru a vă îmbunătăţi aspectul danturii, al zâmbetului şi al întregii fizionomii.

 

Dar şi al vieţii în ansamblul ei, cu un zâmbet nou încrederea dvs. în sine şi prestanţa dvs. în societate se vor plasa la un cu totul alt nivel.

 

fatete de compozit, fatete de compozit braila, fatete de porţelan, fatete de portelan braila

 

Faţetele provizorii sunt faţete de probă

 

Există faţete dentare permanente, lipite pe dinţi, definitive şi faţete temporare sau de probă care se pot detaşa de pe dinţi şi care sunt folosite de către medicii stomatologi pentru a „previzualiza” noul zâmbet.

 

Furnirurile profesioniste sunt cele fixe, permanente. Dar, pacienţii pot utiliza pentru o vreme faţetele dentare detaşabile pentru a se asigura că faţetele definitive vor îmbunătăţi aşa cum îşi doresc ei dantura şi zâmbetul, că faţetele permanente vor constitui, pe mai departe, alegerea potrivită.

 

De asemenea, faţetele provizorii sunt şi mai ieftine, constituind o economie substanţială pentru portofelul dvs.

 

Faţetele temporare sunt o bună cale de a vă remedia aspectul zâmbetului până la fixarea definitivă a faţetelor permanente. Dacă aveţi dinți crăpați, decolorați sau strâmbi, specialiştii cu bogată şi valoroasă expertiză ai clinicii Estet Dent, din Brăila (Str. Plevna, nr. 280), vă pot ascunde imperfecţiunile cu faţete dentare (furniruri) personalizate şi preconfigurate (faţete de compozit).

 

La clinica Estet Dent se lucrează cu o mare varietate de faţete dentare

 

Specialiştii Estet Dent lucrează cu o mare varietate de oferte personalizate, ei putând realiza faţete dentare provizorii şi definitive la mărimea şi forma dinţilor dvs., dar şi la o culoare pe care o veţi alege şi care vi s-ar potrivi cel mai bine. Părerea medicului este foarte importantă, căci el cunoaşte toate detaliile dvs. anatomo-fizionomice şi le valorifică într-o manieră profesionistă. (faţete de compozit).

 

Ce sunt şi ce realizează faţetele dentare provizorii, detaşabile?

 

Aspectul dentar şi general fizionomic vă va fi restabilit semnificativ deoarece faţetele dentare vă vor face dinţii să pară mai drepţi şi mai albi, îmbogăţindu-vă cu acea cantitate atât de necesară de pozitivitate și încredere în propria persoană, în forţele proprii.

 

Faţetele dentare cu fixare temporară sunt realizate dintr-o răşină compozită care, în pofida aspectului lor fragil – ca o unghie sidefie sau ca un solz sidefiu dintr-o carapace de scoică – sunt extrem de rezistente şi durabile. 

 

Sunt piese foarte versatile, care vă permit îndepărtare (detaşarea) chiar de către dvs., fără a fi necesară prezenţa la cabinetul medical. 

 

Montarea este un proces complet nedureros care nu implică injecţii în ţesutul gingival sau îndepărtarea vreunei porţiuni dintr-un anumit ţesut sau organ dentar. Ele se aplică pe dinţi ca nişte învelişuri adaptate formei şi conturului dinţilor cu asigurarea unei dispuneri perfecte pe suprafaţa dentară (faţete de compozit).

 

Despre diferenţa dintre faţetele provizorii şi cele permanente

 

După cum am mai spus, principala diferenţă dintre cele două tipuri de faţete constă în amovibilitatea (mobilitatea) şi inamovibilitatea (fixitatea) lor. Însă faţetele permanente, deşi fixate pe dinţi pentru o durată mult mai lungă de timp, pot fi şi ele, desigur, scoase şi schimbate.

 

Faţetele permanente sunt realizate cu mai multă grijă, în laboratorul de tehnică dentară, de către tehnicieni cu înaltă pregătire, deoarece reprezintă o opţiune definitivă; pe când faţetele temporare sunt realizate, de către medicul stomatolog estetician, direct pe dinţi (pregătiţi uşor în prealabil).

 

Faţetele permanente sunt realizate, de regulă, din porţelan, pe când cele provizorii, din răşină compozită.

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica Estet Dent, din Brăila (faţete de compozit), vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  Estet Dent, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care l-aţi dorit dintotdeauna!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.