Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0751 220 036
Programare

Etape procedurale: există evaluarea săptămânală şi lunară a faţetelor de compozit după montare

Pentru ambele tipuri de faţete – de compozit şi de porţelan – este nevoie să beneficiaţi de medici cu o pregătire deosebită, simţ artistic, talent, cazuistică bogată, căci aspectul şi durata faţetelor dvs. ţin de aceste calităţi ale lor.

 

În rest, procedura în sine de montare a faţetelor de compozit este aceeaşi, urmând etapele binecunoscute şi care nu trebuie să vă trezească nici cea mai mică îngrijorare.

 

La Estet Dent (Str. Plevna, nr. 280, Brăila), medicii dentişti esteticieni de top vă oferă întreaga lor disponibilitate şi vă asigură întreg confortul de care aveţi nevoie pe parcursul tratamentului, precum şi de consilierea de după tratament (faţete de compozit).

 

Medicii noștri dentişti esteticieni folosesc protocoale de preconfigurare a zâmbetului dvs., cel ce va trebui restaurat şi expus într-o cu totul altă lumină.

 

Avantajul acestor protocoale este foarte mare, căci astfel, rezultatul poate fi controlat, iar acurateţea întregului tratament urmează normele deja stabilite, alese de către dvs, conform gusturilor personale, dar mai ales de către medic, cel care cunoaşte foarte bine toate detaliile profesiei lui şi a situaţiei dvs. oro-dento-fizionomice.

 

fatete de compozit, fatete dentare, fatete dentare braila, fatete de compozit braila

 

Procedura acoperă stadiile de pretratament, tratament şi posttratament

 

  • CONSULTARE: În primul rând, are loc discuţia dintre medic şi dvs. în privinţa obiectivelor pe care le implică schimbarea zâmbetului dvs., pe parcursul căreia medicul dentist estetician vă va oferi toate informaţiile cu privire la pregătire şi la caracteristicile diferitelor tratamente.

 

  • EVALUARE ŞI PLANIFICARE: Etapa implică analiza din partea medicului a setului complet de investigaţii şi înregistrări diagnostice, astfel încât dvs. împreună cu el, să vă faceti o imagine cât mai clară asupra situaţiei particulare oro-dentare pe care o prezentaţi.

 

Până la sfârșitul acestei întâlniri, va putea avea loc analiza situaţiei dvs. la tratamentul cu furniruri compozite şi adaptarea planului de tratament la atingerea obiectivelor stabilite. Astfel, intenţia de bază este ca mediul dvs. oro-dentar să fie unul mai sănătos, mai igienic şi mai frumos (faţete de compozit).

 

  • MONTAREA FAŢETELOR DE COMPOZIT: Are loc, pentru realizarea acestei etape, curăţirea şi pregătirea dinţilor vizaţi a fi acoperiţi. În baza obiectivelor stabilite, medicul va plasa şi modela răşina compozită, având grijă, pe toată durata procesului, să asigure compatibilitatea maximă cu structura dintelui de dedesubt, mușcătura (ocluzia corectă), curățenia și sănătatea gingiilor.

 

La sfârşitul procedurii, după lustruire, puteţi ieşi din cabinet cu un zâmbet nou şi frumos.

 

  • LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ TRATAMENT: După ce aţi avut o săptămână frumoasă, în care v-aţi admirat zâmbetul nou în fiecare zi, va trebui să faceţi din nou o vizită medicului dentist cosmetician în cabinet, pentru că este necesară un fel de revizie, de perfectare a lucrării.

 

Pentru aceasta, medicul va petrece o oră examinând, ajustând și lustruind noile dvs. fațete conform specificațiilor dvs. şi a concluziilor strânse pe parcursul întregii sâptămâni.

 

Scopul acestei întâlniri este acela de a vă asigura de întreaga mulţumire asupra noului aspect dentar, iar dacă nu este cazul nici unei ajustări, o ultimă lustruire va adăuga o strălucire în plus şi, oricum, ea nu strică niciodată (faţete de compozit).

 

  • LA O LUNĂ DUPĂ TRATAMENT: După această perioadă, din nou va trebui să faceţi o vizită în cabinet, pentru evaluarea de către medic a posibilelor semne de uzură timpurie şi de oboseală a faţetelor.

 

Există, în cadrul lor, zone mai solicitate, zone pe care forţele acţionează mai mult, uneori excesiv; acestea vor trebui ajustate, reduse, pentru a evita astfel complicaţiile şi a mări durata de viaţă a faţetelor.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica Estet Dent, din Brăila (faţete de compozit), vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la Estet Dent, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care l-aţi dorit dintotdeauna!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.